сряда, 22 януари 2014 г.

схема за забогатяване



Над 50 000 души се запалиха по нова финансова схема, която обещава бързо забогатяване срещу скромна инвестиция. Фирмата Save Company International (SCI), която действа предимно в Пловдив, но вече и в други градове, предлага отстъпки при пазаруване и огромни печалби само срещу членска карта за 50 лева.
Който иска да натрупа бързо пачки, може да влезе и с по-големи суми - от 600 до 3000 лв. За целта обаче трябва да привлече в схемата поне още петима души. Те от своя страна също трябва да убедят нови хора, за да печелят всички по веригата.

Компанията е регистрираната през 2010 г. в Пловдив. За три години двамата съдружници - пастор Светослав Петров и Станчо Рангелов, имат вече над 45 000 последователи, сдобили се срещу 50 лв. със Save card за пазаруване с отстъпка в търговски обекти.
Отделно двамата имат над 7000 бизнеспартньори, платили 600, 1800 или 3000 лв., за да станат такива. През 2013 г. SCI преживява истински "златен век", след като броят на картопритежателите от 18 000 през януари скача на над 45 000 през декември, а броят на бизнеспартньорите - от 4000 на 7000.
Разбира се, има и т. нар. съксес стори - успял човек, който става ходеща реклама на компанията. В случая това е 24-годишният асеновградчанин Александър Драганов, който получи ключовете на чисто ново БМВ пред 2000 души.
За да получиш привилегията да караш лимузина, е нужно три поредни месеца да направиш над 40 000 лв. оборот. "Не е никак лесно, но успях да го направя. Повярвах в една мечта, преминах през огън и вода, но успях да си върна свободното време и на 24 години да карам такава кола", твърди младежът.

Схемата е проста - купуваш карта за 50 лв., но започваш да печелиш само ако доведеш поне петима души в мрежата. После започваш да получаваш процент от техните покупки или техния кръг новопривлечени. Ако нямаш това търпение, направо влизаш с поне 600 лв. и започваш да търсиш хора, които искат да "пазаруват и печелят", а ти получаваш по-голям процент печалба

И с една-единствена универсална карта на стойност 50 лв., с която всеки неин притежател спестява пари при всяка покупка в 1600 обекта в България, както твърдят от компанията. Сред тях са вериги за бързо хранене, бензиностанции, туристически фирми, аптеки, магазини за дрехи, хотели, ресторанти, квартални магазини...
Проблемът е, че те или са много малки, или неизвестни, или на неудобни места, а реалната отстъпка, която ползват хората с карти, е 5-10%.
Сега компанията е амбицирана да превземе Истанбул, защото дневният стокооборот бил за над 3 милиарда евро. коментар според мен това е грешка ,целия валутен резерв на България е толкова
пише труд

схемата е най обикновен сайт за колективно пазаруване ,продава се карта за пазаруване с цена ....... даваща право на пазаруване в магазини ,аптеки ,хотели и други

Няма коментари:

Публикуване на коментар