сряда, 22 януари 2014 г.

имоти 2014

Поевтиняването на жилищата приключи Данните сочат, че дъното на пазара е в края на 2012-а и началото на 2013 г. Може да кажем, че пазарът в столицата вече убедително върви по пътя на възстановяване.

Турци с интерес към имоти

Интересът от страна турски предприемачи е и към покупка, и към наемане на търговски и производствени площи, посочва в свой материал руската преса. Днес към български имоти проявяват интерес граждани на Русия, Израел и Гърция, но анализатори прогнозират ръст на предприемачите от страни от Близкия Изток и Африка.
Тенденцията, която се забелязва на пазара у нас, е продажбата от страна англичани, купили по ваканционните ни курорти апартаменти, на руснаци. Сделки между тези две групи чужденци обаче се случват трудно. Причината е, че заможните руснаци търсят по-качествени имоти. По време на бума на пазара англичани купуваха не чак толкова луксозни апартаменти. „Разликата между англичани и руснаци е, че първите купуваха по картинка, докато вторите задължително искат оглед на място”, обясняват брокери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар