петък, 21 февруари 2014 г.

Orange


Orange - един от най-големите мобилни оператори в Европа - от известно време насам предлага приложение на име Libon, което потребителите могат да използват, за да водят гласови разговори или да изпращат кратки съобщения. От днес приложението се сдоби с функция, която позволява на потребителите да изпращат съобщения, снимки или аудио съобщения съвсем безплатно - дори получателят да не е потребител на Libon.

Функцията Open Chat ще стане достъпна за потребителите на iOS малко по-късно днес. Тези, които използват Android, обаче, ще трябва да почакат още няколко седмици. Open Chat ще работи по следния начин: когато един потребител на Libon изпрати съобщение до свой контакт, който не е потребител на Libon, вторият ще получи линк, който ще ги отведе към HTML5 чат прозорец, където той може да продължи разговора. Този HTML5 интерфейс ще може да се ползва и в браузъри в компютъра или таблета.

Open Chat ще позволи на потребителите на Libon да си комуникират безплатно с всички свои приятели, без да ги карат да инсталират същото приложение - нещо което дори популярни услуги като WhatsApp или Viber не могат да предложат.

Libon, освен това, позволява на потребителите си да водят неограничени аудио разговори и се интегрира в гласовата им поща, давайки възможност, например, да оставят специални съобщения до някои контакти или да превръщат оставените съобщения в текст


Няма коментари:

Публикуване на коментар