неделя, 23 февруари 2014 г.

apps приложения за бизнес

1. Box.net ,google drive ,email
На първо място ще имате нужда от защитена онлайн система за споделяне. Box.net е програма, която прави получаването на достъп до файловете и цифровото ви съдържание лесно и бързо. По този начин, можете да координирате проекти и задачи с хората в офиса от дома си. Можете да контролирате кой да има достъп до файловете, да публикувате коментари, да започнете дискусии, да определите задачи на всеки и да ги управлявате и така нататък, като всичко това се извършва в реално време. Тази услуга е особено полезна за организации, които изискват от своите служители да пътуват често, защото тя елиминира необходимостта от това те да  разполагат с всички необходими файлове на компютъра си. Плюс това, услугата работи на всички платформи, така че всичко, от което се нуждаете е само достъп до интернет.

2. Salesforce,facebook,blogger
Тази облачна програма е чудесна за управление на взаимоотношенията с клиентите ви. Чрез нея можете да актуализирате информацията за контакт с клиентите и да следите продажбите и напредъка на дейността си. Можете също така да направите прогнози и да общувате с търговски представители в реално време чрез тази услуга.

3. iDatix ,пазарна ниша
Ако досега не сте използвали автоматизация на работния процес, значи е време да започнете да го правите. iDatix е особено полезна услуга, ако често изпускате срокове, губите документи и правите други технологични грешки, поради които губите много време. iDatix автоматизира целия ви работен процес във вашия офис и ви улеснява значително. Този софтуер също така поставя цялата информация за проектите ви и статистиките от продажбите ви на едно място, за да ги намирате по-лесно и по-бързо. Хората, които работят дистанционно от дома могат много да се възползват от iDatix, защото тя събира всички задачи в едно централно място и те са видими от всеки член на ръководството, който трябва да ги анализира.

4. Skype,facebook ,whatsapp,viper chat,snaochat
Skype е лидер сред останалите услуги за видео конферентни връзки. Skype е чудесен, безплатен инструмент който ще ви помогне гладко да управлявате бизнеса си от дома. Функцията за споделяне на екрана е много полезна и чудесна за изнасяне на презентации от разстояние, както и за програмисти, които трябва да споделят информация помежду си.

5. Pingdom,пазарна ниша
Pingdom предлага чудесен начин за следене функционалността на вашия уебсайт независимо къде се намирате. Услугата има платена и безплатна версия, като има пробен период, от който може да се възползвате, за да прецените кое е точно за вас. Всеки път, когато възникнат някакви проблеми с вашия уебсайт или сървър, вие ще бъдете първите, които ще разберат това. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар