четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Snapchat

Snapchat отхвърли оферта от 3 милиарда долара от страна на Facebook

придобиващата все по-голяма популярност социална мрежа Snapchat е последната цел в пазарната политика на Facebook. Според престижното издание Wall Street Journal компанията на Марк Зукърбърг дори е предложила умопомрачителните 3 милиарда долара за закупуването на приложението, но все пак е ударила на камък.

Информациите гласят, че изпълнителният директор на Snapchat Евън Шпигел е бил категоричен и не желае да се разделя с печелившата си инвестиция. Според сведенията 23-годишният ИТ експерт вярва, че в приложението има голямо бъдеще и не желае толкова лесно да се разделя с него.

Snapchat бе представена официално през 2012 г. и бързо придоби популярност. Основният чар на апликацията се крие във факта, че чрез него потребителите могат да изпращат снимки и текстови съобщения, които да изчезват няколко секунди по-късно. По този начин можете да сте сигурни, че разговорът ви няма случайно да попадне в ръцете на друг човек. Според статистиката през дневно в Snapchat потребителите обменят над 350 милиона съобщения.

и това за една обикновена програма,приложение , app  

Няма коментари:

Публикуване на коментар