вторник, 19 ноември 2013 г.

Motorola Moto G най добрият нискобюджетен смартфон 2013 С АНДРОИД


 цена 250 до 350лв
таргет Индустрията наистина е обърнала гръб на онези пет милиарда човека на планетата, които никога не биха платили $600 или повече за телефон.
Motorola обръща внимание на потребителите с ограничен бюджет, които не искат да правят компромиси с качеството, преживяването и технологиите. Става дума за Moto G, който идва като бюджетна версия на и без това достъпния Moto X. Сходството се подсилва от приликите в дизайна и изработката, простиращия се от край до край 4,5" дисплей с резолюция 720р, използваното стъкло Gorilla Glass и нанопокритието върху компонентите, което ги предпазва от повреда от водни пръски.

Смартфонът разполага със сменяем заден панел, който позволява лесна персонализация с допълнителни панели и калъфи. Както вече научихме, използва четириядрен процесор Snapdragon 400 с честота 1.2GHz, допълнен от 1GB RAM. Вградената памет е 8GB и 16GB.

Moto G се появи в Amazon UK на цена от £ 160

На страницата в Amazon UK са указани и характеристиките на устройството. То е получило 4,5-инчов дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела, защитен със стъкло Gorilla Glass, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon MSM8226 с тактова честота 1,2 GHz, графика Adreno 305, 1 GB оперативна памет и 8 или 16 GB вградена. Апаратът ще бъде оборудван също с 5-мегапикселова основна и 1,3-мегапикселова предна камера. Моделът ще поддържа стандартите HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth, както и dual-SIM като опция. Освен това, Moto G ще разполага със сменяеми цветни панели.


спесификации  http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php

НАЙ ДОБРА ЦЕНА ТУК

и тук в бг 

Gooole собственик Новият супер евтин смартфон Motorola Moto G се продава за 179 долара (8 GB) и 199 долара за 16 GB версия. Днес се появи нов доклад, според който реалната цена на компонентите на 16 GB модел е 123 долара.
Като към тази сума добавим и разходи за производство и маркетинг, цената на устройството скача. Предполага се, че реално 
Google печели около 10 долара на продаден смартфон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар