сряда, 6 ноември 2013 г.

бизнес 2014

1. Онлайн обучение
2. Технологии за съхранение на енергия
3. Киберсигурност
Киберсигурността ще стане много по-важна за правителства, компании, банки и частни лица, които ще бъдат еднакво засегнати от опасността да станат жертва на хакери. Технологичният сектор ще трябва да предвиди следващите стъпки в кибер войната, за да бъде подготвен, а това означава, че ключови компетентности свързани с киберсигурността  ще стават все по-актуални през следващите години.

4. Облачни услуги
Всичко, което някога ползвахме като софтуер инсталиран на компютъра ще се появи като облачна услуга. По този начин, разходите и сложността за осигуряване на сигурността на компютрите за отделните потребители и за бизнеса ще намалеят.

5. Мобилен достъп до интернет
Все повече хора по света ще получават достъп до интернет от мобилните си устройства, което ще доведе до нови възможности за технологичните компании и за отделните потребители, както в личен, така и в професионален план. В допълнение, редица мобилни приложения ще станат основни за бизнеса и ще доведат до нови промени в начините, по които обменяме информация в глобалния икономически пазар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар