понеделник, 18 ноември 2013 г.

NEXUS 5 търсене ,успешен продукт

създаване на продукт за който има търсене
ЕТО КАКВО Е ТЪРСЕНЕ --- Количествата на Google Nexus 5 се изчерпаха ,Налице е глобален недостиг на смартфона, На много пазари по света складовите наличности са изчерпани, по информация от LG.

Новият LG (Google) Nexus 5 вече е на разположение в магазина на S======e.bg
Разновидностите на Nexus винаги са имали предимство при използването на софтуера Android, собственост на Google. Nexus 5 е с операционна система Аndroid KitKat, която може да бъде срещната все още само на това устройство. Новият модел премахва един от най-големите недостатъци на предходната 4-та версия, а именно възможности за ползването му на 4G LTE-мрежи. Моделът е с изчистен дизайн и пластмасов гръб. Петинчовият му екран е използвал оптимално свободното пространство, което го прави лесен за държане. В същото време той е със забележителни характеристики по отношение на разделителната способност от 445 пиксела, на фона на 441 при Samsung Galaxy S4 и 326 пиксела за новия iPhone 5S. Разбира се специалистите припомнят, че при подобна разделителна способност разликата е почти незабележима с просто око. Моделът разполага с четириядрен процесор със скорос от 2.3 GHz на Qualcomm. За сравнение предходната 4-та версия бе със четириядрен процесор със скорост от 1.5 GHz.



Да, цената му е доста далеч от онези 350 долара, които бяха обявени за територията на САЩ, но субсидията на Google не е предназначена за нашата страна, от където идва и разминаването.


Въпреки това моделът си остава едно от най-добрите предложения към момента, като за това се грижат 4.95-инчовият IPS дисплей с Full HD резолюция и мощният Snapdragon 800 чип. Все пак няма как да не забележим и приликите с флагмана на LG, G2, като основните негови предимства пред модела на Google се крият в 13-мегапикселовата камера и доста по-издръжливата батерия 



Няма коментари:

Публикуване на коментар