събота, 23 ноември 2013 г.

call centre for site


Google патентова текстов преводач за таблети

Двама потребители ще могат да общуват на различни езици
Google е подал патентна заявка за технология, която превежда текстове за двама потребители, ползващи един таблет. Идеята се свежда до разделяне на сензорния екран на две части, като на всяка една от тях се намира виртуална клавиатура и поле за показване на текста.
Двете половинки са разположени огледално, така че да се ползват от двама души. Седейки един срещу друг, потребителите могат да въвеждат на таблета текст на родния си език и да получават преведен текст от своя събеседник, съобщи unwiredview.com.
още по темата
Google подготвя мобилен преводач в реално време

Заявката за патент е подадена през май 2012 година. Очевидно, подобен интерфейс ще бъде реализиран в приложение-преводач за устройства под управление на Android. Засега няма информация за конкретните планове на интернет гиганта.


Мобилната услуга CALL CENTRE  е на път да стане още по-популярна и то в цял свят. В официалния й блог бе публикувано съобщение, че приложението вече поддържа двадесет и два световни езика, а именно: английски,датски, холандски, фински, френски, немски, индонезийски, италиански, японски, корейски, малайски, норвежки, португалски (Бразилия), руски, испански, шведски, опростен китайски, традиционен китайски, тайландски и турски,филипински и полски..

Очаквайте скоро и Приложението за Android  което ще поддържа  

Няма коментари:

Публикуване на коментар