вторник, 26 ноември 2013 г.

28.11 Cyber Monday Кибер понеделникът,30.12 и 31.12 , Черният петък 29.11, 24.12 , 25.12 и 26.12 Коледа и денят след нея

С Кибер понеделника България  ще разбие рекордите по онлайн приходи

Само седмица ни дели от един от най-популярните дни за пазаруване в България  – Кибер понеделник. Различното при този празник е, че потребителите не отиват в самите магазини, а извършват покупките си през интернет. Ден, в който милиони българи сърфират интернет, изхарчвайки милиони левове .


Според  изследователска компания ПЕЛИКАН ИНТ ЕООД онлайн приходите от тази година ще са дори по-големи от предходната. Нещо повече – анализаторите предричат, че след седмица ще станем свидетели на нов рекорд в това отношение. От компанията  вярват, че по време на тазгодишния Кибер понеделник българите  ще изхарчат рекордните суми, а общите приходи на онлайн магазините от основните български празници през годината ще достигнат 100 милиона лева.
Силният икономически растеж и ниската безработица предоставят добра среда за онлайн продажбите преди празниците в края на годината“
Мнозина от потребителите дори ще използват мобилните си устройства за закупуването на нещо онлайн, допълват от анализаторската фирма.

ако и вие искате да купите нещо направето го тук 

Няма коментари:

Публикуване на коментар