вторник, 15 октомври 2013 г.

Неща, които не можете да си купите от веригите и онлайн


Домашен любимец Повечето неща, които са продават на сайта, вървят с доставка, а това би било трудно при домашните любимци. Също така, трудно бихте могли да добиете представа за животното онлайн – най-добре е, ако имате намерение да си вземате домашен любимец да си го купите лично. Проблем би било и евентуално връщане на „покупката“.

Автомобил Специалисти са против купуването на автомобили онлайн. Автомобилът е нещо, което трябва да се тества. Евентуално връщане на продукта също би било проблем.

Гориво Има сайтове за сравняване на най-добрите цени на горивата в САЩ, като GasBuddy.com и GasPriceWatch.com. Amazon обаче не позволява на потребителите да продават и купуват горива, заради очевидния риск при транспортирането на този товар. Много американци обаче не са доволни от това. Те считат, че би било добре, ако може да се продават поне ваучери, с които да се купува после гориво от бензиностанции.


Тютюневи изделия ,  хартия за цигари, или пък електронни цигари.

Очила с диоптър ,лещи  Продават се слънчеви очила и рамки за очила с диоптър, но не се позволява продажба на готови очила. Причината е, че всеки трябва да си направи очила, съгласно лекарско предписание.


Дрехи втора употреба Продажбата на дрехи втора употреба онлайн е доста проспериращ пазар и може би веригите  скоро ще преразгледат това си правило.

Алкохол Онлайн невъзможно е  сайтът да се увери, че купувачът е навършил пълнолетие. Миналата година бе открита опция, позволяваща продажба на купувачи, които са били проверени и одобрени при предварителен процес,

КРУШКИ
ЛИЦЕНЗНИ УСЛУГИ

Имоти Това е сериозна покупка и почти никой не би купил нещо толкова голямо само след виртуална разходка. Макар че онлайн рекламите са много важни в този бизнес, едва ли имот ще може да се купува с няколко клика на мишката в скоро време.


Лотарийни билети ,лотарии ,тото фишове

Няма коментари:

Публикуване на коментар