сряда, 25 март 2015 г.

YOUTUBE ВИДЕО СТРИЙМИНГ НА ИГРИ

YouTube се очаква в следващите месеци да представят още една интересна функционалност, която да привлече вниманието на потребителите към видео платформата. Оказва се, че компанията вече разработва услуга, която да позволи на потребителите да гледат и стриймват своя геймплей, докато се наслаждават на любимите си игри. В голяма степен можем да кажем, че новото предложение на Google е проектирано като директен конкурент на Twitch, съобщава ArsTechnica.

Името на самата услуга е YouTube Live, като в момента е ангажиран екип от над 50 специалисти, които работят ежедневно над нея. Според непотвърдена информация се очаква реалната премиера на тази интересна геймърска платформа да се реализира на изложението E3 2015, което ще се проведе в Лос Анджелис през юни. Новата услуга на Google също така ще показва на потребителите си и актуални спортни събития онлайн, което е и другото нейно предимство.

Twitch е платформа, която набира все по-голяма популярност сред потребителите и вече бе придобита от Amazon за сума от порядъка на $1 млрд. Любопитното е, че Google също проявяваха интерес към купуването ѝ, но бяха изпреварени от търговския гигант. Ще е интересно да видим какви други функционалности ще отличават новата платформа YouTube Live.

Няма коментари:

Публикуване на коментар