понеделник, 30 март 2015 г.

услуга 2015

Amazon Home Services: пълен пакет домашни услуги
Amazon представи своята нова услуга Amazon Home Services, която засега работи само на територията на САЩ. Всеки абонат на Amazon Home Services съставя свой индивидуален пакет - редовно подстригване на тревата, миене на пода или например, уроци по пиано. Достъпни са около 1000 най-различни подобни услуги, а в каталога непрекъснато се добавят нови. Могат да се поръчват и еднократни услуги, като например почистване на килимите, миене на прозорците и други.




Работата с Amazon Home Services съвсем не е сложна - указва се по кое време трябва да се свърши определена работа, а необходимите услуги са добавят в потребителската кошница. След изпълнението на поръчката се заплаща свършената работа. Изпълнителите се конкурират помежду си подобно на борсата за фрийлансъри.

Към настоящия момент се предлагат промоционални карти с цена 20 американски долара.




Amazon Home Services изцяло се вписва в съвременния модел на Интернет-икономиката, базиран на краудсорсинг, когато купувачът и продавачът осъществяват връзка чрез Глобалната мрежа. Същото се случва с наемането на жилища, извикването на такси и много други.

Девизът на Amazon Home Services е: "Специално избрани професионалисти, Честни цени. Щастието е гарантирано". Налична е и гаранцията Amazon’s Happiness Guarantee, при която, ако щастието не е постигнато, парите се връщат.

Вижте повече: https://www.kaldata.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар