вторник, 10 март 2015 г.

вируси 2015

Най-добрите безплатни антивирусни програми през 2015г.
1. Malwarebytes Anti-Malware
Когато става дума за цялостно решение на проблема и достигане до дъното на зловредния, рекламния или шпионския софтуер на вашата система, няма по-добро решение от Malwarebytes Anti-Malware. Програмата е проектирана като максимално добро допълнение на антивирусните програми – да се справя с онези заплахи, с които антивирусните програми не могат да се справят по една или друга причина. Malwarebytes Anti-Malware има безплатна и платена версия, ако искате да получите достъп до пълния набор от функции ще трябва да предпочетете платената версия на програмата.

2.  Ad-Aware Free Antivirus+
Ad-Aware Free Antivirus+ надеждно защитава вашата система от зловреден софтуер и вируси от различни видове, осигурява защитено сваляне на файлове, актуализиране на филтри за безопасност и така нататък. Програмата работи във фонов режим и включва специален режим, който защитава вашия компютър, докато стриймвате филм чрез минимално натоварване на системата.  Аd-Aware Free Antivirus + дава възможност да зададете четири цифрен PIN код за защита на софтуера срещу външни атаки и възможност за промяна на настройките от други потребители.

3. Spybot Search & Destroy
Безплатната версия на програмата Spybot Search & Destroy е отличен начин за всички начинаещи и неопитни потребители да започнат и да се научат да използват анти-шпионски програми. Програмата е надеждна, намира и отстранява всички зловредни елементи от компютъра ви и многократно повишава стабилността и сигурността на системата ви. Софтуерът има функция за автоматичен ъпдейт.

4. SuperAntiSpyware Free Edition
SuperAntiSpyware Free Edition е друга безплатна програма, която засича и премахва зловреден софтуер. Тя сканира твърдия диск, преносими устройства, регистрите за наличие на spyware и adware, включително различни видове троянски коне, червеи, KeyLoggers и други.

пише дигитал

Няма коментари:

Публикуване на коментар