неделя, 29 март 2015 г.

бизнес с обувки

Ти разбираш наистина много от обувки. Само тези думи са достатъчни да насърчат модела Бориса Тютюнджиева да основе собствена модна компания. Няма вид на човек, който управлява толкова сериозен бизнес, но го прави, без да ѝ мигне окото.

Свързвах се с български цехове за производство на обувки. И тогава се сблъсках с първия проблем - изискванията им ми се струваха непосилни. Според условията трябваше да поръчам от всеки модел и размер по 20 чифта. Чудех се какво ще правя с толкова много обувки, ако не успея да ги продам”

Това не я обезкуражава. Даже я насърчава да стигне по-далече с мечтата си. Започва да търси цехове извън страната и намира добра оферта в една италианска фабрика близо до Рим. Нещо, което не си позволяват и големите модни компании, чиято продукция в повечето случаи се произвежда в Китай.

Разбира се, основната причина Тютюнджиева да предпочете италианската фабрика пред българската, е финансова. И не само че е по-евтино, но и материите, с които работят, са по-качествени според нея. До няколко дни тя очаква пратка с вече готовата колекция за топлите дни.

И като човек с бизнес вече знае какво да поръчва. “Най-търсените размери у нас са 37 и 38 - те свършват най-бързо, а най-бавно - номер 40. Давам идеите, а след това дизайнерите ги скицират. Актуални ще са металните токове, златистите верижки, но и изчистени модели в електрикови цветове”


продажба в шоурум - магазин 

минимални количества 60 до 120 бр

Няма коментари:

Публикуване на коментар