вторник, 7 октомври 2014 г.

Beepi получиха 60 милиона долара инвестиция

Beepi, платформата за продажби на коли, привлякоха инвестиции на стойност 60 милиона долара и то шест месеца след техния старт. Това е втората им инвестиция, първата беше за 5 милиона долара през април.
С новото финансиране, Beepi със сигурност ще иска да се разрасне.



Beepi искат да опростят начина, по който хората купуват и продават употребявани коли. Разликата между тях и останалите подобни сайтове е, че Beepi инспектират колите преди те да бъдат качени на сайта. За това Beepi взема малък процент от крайната цена.
Инвестицията идва от Foundation Capital и Sherpa Ventures, които са съюз от инвеститорите: Redpoint Ventures, изпълнителния директор на SherpaFoundry - Тина Шарки, изпълнителния директор на OLX - Фабрис Гринда, съоснователя на IG Expansion - Хосе Марин, съоснователя на Homeaway - Браян Шарплес, бившият изпълнителен директор на Loopnet - Рич Бойл и Silicon Vally Bank.
С новото финансиране, Beepi със сигурност ще иска да се разрасне. След стартирането в Сан Франциско през пролетта, Beepi вече оперира от месец и в Лос Анжелис.
Като допълнение, компанията вече предлага опцията - Prime доставка, което позволява на потребителите да закупят кола, не само от изброените по-горе градове, а от целия щат на Калифорния, както и в съседните щати. По този начин Beepi ще могат да привлекат повече купувачи.


Вижте повече: https://www.kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар