вторник, 14 октомври 2014 г.

УСЛУГА 2014

Какво представлява новата услуга Flicrk Wall Art

Flickr е популярна платформа, която ни позволява да споделяме изображенията си онлайн и сега представи нова интересна услуга. Нейното име е Wall Art и позволява да отпечатате любимите си кадри и да ги поставите на стената в домовете си и така да ги покажете по най-атрактивен начин на своите познати и приятели. Новият уеб сайт предлага на потребителите прост и бърз начин да поръчат луксозни стойки за снимките или да ги принтират на платна, по подобие на художествена галерия, предаде DigitalTrends.

Размерите на изображенията варират от 8х20 инча до 20х30, като те се отпечатват на висококачествена хартия. Премиум рамките, които предлага услугата могат да бъдат купени на цена от $59 или €48, като кадрите се принтират на Fujicolor Crystal Archive Paper. Хартията е с бляскаво покритие и се монтира върху 1-инчова рамка, а допълнителните платна на Wall Art са на разположение на потребителите за приблизително €40.

Yahoo, която притежава Flickr се надява лесния и бърз начин, по който работи услугата да привлече голямо внимание сред любителите на фотографията. При всички положения възможността да принтираме любимите си снимки е доста интересна и е само въпрос на време да видим дали този проект на компанията ще постигне успех. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар