сряда, 8 октомври 2014 г.

2014 РУСИЯ

Според руското издание България и Румъния са приети в ЕС "не за благото на населението в тези страни, а за да бъдат лишени от възможността да сътрудничат с Русия".
"Къде се дяна вечната дружба, в която се кълняха българите? Та нали освобождението от османско иго не е малко нещо. По време на Великата отечествена (война) българите не отвърнаха със същото на своите "братушки", изтъква "Правда".
Под крилото на Съветския съюз "българите получаваха всички преференции и живееха десеторно по-добре, отколкото сега.
 "Тази ситуация продължава и днес. България е бедна страна, тя оцелява до голяма степен тъкмо благодарение на руските пари, които течаха доскоро натам като широка река - говоря за туристите и любителите на български недвижими имоти, вдигнали там цели руски градове. 

пише блиц

Когато бяхме в един лагер с Русия, всички имаха работа, безплатно образование и здравеопазване. Всички купуваха или си построиха домове. Имаше работеща икономика, промишленост и селско стопанство. А от когато  станахме лакеи на американски и европейски фашисти  , нямаме никаква икономика, народа мизерства и тъне в сиромашия ,СТРАШНА ЦИГАНИЯ И НАРКОМАНИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар