вторник, 24 февруари 2015 г.

наем 2015

10 неща, които е по-изгодно да наемем, отколкото да купим
1. Детски играчки Замислете се колко пари губите за играчки, които след 2-3 седмици омръзват на вашите деца. Разгледайте фирми, като Plаy.com, където наемът на един конструктор LEGO е от 15 до 39 долара на месец.

 2. Дизайнерски дрехи Рокля за по-малко пари взета под наем, без да я купувате, за времето, когато трябва да отидете на официално тържество или да бъдете с хубава осанка и име на дизайнер. Наемът на подобни дрехи привлича доста клиенти. Новата Vera Wang рокля, например, може да бъде ваша в продължение на четири дни на цена от 60 долара, вместо да се мотае в гардероба ви в продължение на години за сума, надхвърляща 1 200 долара.

 3. Аксесоари Нуждаете се от дизайнерски бижута за извършване на важна среща или бижу за предстоящия официален концерт? Цените започват от $50 на месец, но могат да се покачат и до трицифрена сума. 

4. Произведение на изкуството Всеки, който иска класическа картина в своя дом или офис в случай на важна предстояща среща, може да се обади на доставчици като TurningArt. Месечните цени започват от 10 долара. 

5. Офис на час Забравете за дългосрочен договор за наем. Знаете ли, че можете да вземете под наем офис площи за много кратки периоди? Regus, например, дава под наем офис площи, конферентни зали, бизнес салони с начална цена от около 15 долара на час. Фирмата поддържа повече от 2000 места, разпръснати в над 750 сгради.

6. Електроинструменти Инструментите за ремонт на дома може да са много скъпи, но няма нужда да губите пари за закупуване на електрически инструмент, който ще използвате веднъж или два пъти.  Можете, например, да наемете трион за плочки в Home Depot за четири часа и да платите 34 долара - или пък да го купите за повече от 250 долара.

 7. Велосипеди В опит да накарат хората да се движат, много общности предлагат велосипеди под наем. Ню Йорк, Чикаго, Денвър, Боулдър и Охайо са сред водещите в предлагането на велосипеди под наем. Цените започват от 6 долара за 24 часа до 75 долара за годишен наем. 


8. Къмпинг Обичайна практика е да се наемат ски, сноуборд и други съоръжения за спорт на открито, както и за мероприятия, в които участвате един път в годината. Вече може да се сдобиете с оборудване за къмпинг, без да се налага да харчите хиляди за това. 

9. Животни В днешно време дори можете да наемете домашен любимец. Куче под наем, например, може да вземете от DogVacay, а от сайта RentAGoat.com, може да наемете кози и пилета. 


10. Сватбена торта Отдаване под наем на някои неща нужни за сватба, като маси, столове, комплекти и така нататък, е стандартна практика. Сега може да бъдете една крачка напред и да наемете дори и сватбена торта. Не се чудете. Компании като CakeRental.com предлагат богато украсени "сватбени торти" от стиропор, които са почти реални. Е, ако искате да хапнете, ще трябва да си поръчате друга - малко по-реална. 

Прочети повече на: http://profit.bg/news/10-neshta,-koito-e-po-izgodno-da-naemem,-otkolkoto-da-kupim//nid-135259.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар