неделя, 27 юли 2014 г.

УСПЕХ 2014


1. Идентифицирайте вашите сфери на интерес в сектора на технологиите
Технологичният сектор е един от най-разнообразните пазари в света, което означава, че има няколко области на компетентност, в които можете да се специализирате. Поради това е важно да идентифицирате всички области които са за вас от особен интерес и да разберете дали имате умения, за да успеете.

2. Помислете за отделните сектори и потенциала за бъдещ растеж
Следващата стъпка е да прецените важността на сферата, която сте избрали в съществуващия икономически климат. Търсенето на специфични технологични продукти и услуги непрекъснато се променя в съответствие с тенденциите в иновациите и по-широкия икономически климат, така че ще трябва да имате това предвид, преди да вземете твърдо решение. Помислете за дългосрочния растеж и развитие.

3. Бъдете активни и придобивайте умения в индустрията
В технологичния сектор към служителите постоянно се поставят нови изисквания. Ако имате амбиции да успявате в технологичната индустрия трябва да бъдете активни и да не спирате да придобивате умения.

4. Трупайте опит
Независимо дали сте начинаещ или сте работили в съответната област е важно да трупате опит в сектора, към който сте се насочили. Един от най-добрите начини за постигане на това е да работите на свободна практика, тъй като това ви дава възможност да придобиете практически опит и да получавате допълнителни доходи, без да жертвате настоящата си кариера.

5. Изградете силна мрежа от контакти
Ако искате да се насладите на продължителен успех в сектора на технологиите, изграждането на силна професионална мрежа от контакти е абсолютно необходимо условие.

6. Ходете на технологични търговски изложения и събития
Вашия шанс за постигане на успех в технологичната индустрия зависи много на вашия философски възглед и подход към работата. Фините маржове за успех често се определят от на пръв поглед незначителни фактори, и трябва да сте готови да покажете вашия ентусиазъм, сила на характера и способността да мислите иновативно, ако искате да успеете. Редовно посещавайте търговски изложения и събития, тъй като по този начин ще имате достъп до най-новото в тенденциите в реално време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар