петък, 25 юли 2014 г.

услуга 2014

Facebook ще направят приложението Messenger платено

Според официалните данни дневно всички, които го използваме пращаме над 12 млрд. съобщения, което е доста впечатляваща стойност. Невероятния интерес е причината от компанията да обмислят как да започнат да генерират приходи от него, съобщава Gsmarena.

Eдиният вариант е Facebook да започне да ни показва реклами в профилите, за да печели от своето приложение. Втората възможност е от социалната мрежа да го направят платено и според Марк Зукърбърг в момента се обмислят и двата възможни сценария. Припомняме ви също, че вече наеха президента на PayPal, Дейвид Маркъс, чиято личност се очаква да е лично натоварена с превръщането на Facebook Messenger в доходоносен бизнес за компанията.

Възможността от социалната мрежа да ни позволят да извършваме финансови преводи към други хора ,също е обект на доста спекулации. Подобен ход би изострил значително конкуренцията и би поставил в деликатна позиция компании като Western Union и Money Gram. Трябва да отбележим, че Messenger е доста популярна платформа и е само въпрос на време компанията да започне да печели от приложението си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар