вторник, 29 юли 2014 г.

професия 2014

Ако сте уеб или графичен дизайнер, професионалните умения вървят заедно с вас, където и да отидете. Изберете си туристическо място и се свържете с бизнесмени. Предложете им да направите техните лога. Покажете им уменията си и ги заинтригувайте. Върнете се у дома с придобитите контакти и започнете работа. Всъщност, можете да осъществите поетите ангажименти от всяка точка на планетата, разбира се, стига да има ток и интернет. Завързвайте контакти и успехът ще е с вас. 


Ако сте пътували много, със сигурност сте се убедили, че йогата е много популярна. Като инструктор можете да провеждате частни часове или пък да водите групи в студио. Работете, където пожелаете. Допълнителен бонус: провеждането на часовете по йога не изисква владеенето на чужд език. 

Има ли място на планетата, където услугите на водопроводчиците, електротехниците и общите работници не се търсят? Няма! Всеки има нужда от помощ в управлението на дома си.

Спортовете са универсални – може терминологията да се разминава, но действията и уменията навсякъде са едни и същи. Личните треньори могат да намерят клиенти навсякъде. За успеха: завързвайте контакти и доказвайте уменията си! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар