неделя, 20 юли 2014 г.

професия 2014

поддръжка на лукс имоти пред продажба ,квартирантите изчезват по време на оглед


През 2013 година Hotel Finn в Хелзинки наема човек, за да спи във всяка една от техните 35 стаи и да пише в блог за това. В обявата за работата се изисква човекът да говори английски и финландски, руският е предимство.

професионален стопаджия – качвате го и му плащате, за да се премине с вас тази зона ,преминаването през зоната изисква 4 пътника

Професионален оплаквач
В Тайван е задължително погребенията да са драматични. За това се наемат жени, които да плачат, вият и да падат по земята „от мъка“. Всеки трябва задължително да пролее поне няколко сълзи, а тези оплаквачи създават „атмосфера“. Лиу Юн Лин работи това от 19 години и е най-известната оплаквачка от Тайван. За нейно съжаление тази мода отминава. По-младите тайванци вече не държат на традициите и не наемат услуги на жени като Лин.


Живо плашило Джейми Фокс е завършил музикално училище и едва ли е очаквал, че ще има точно такава кариера. През 2012 година той бил нает в Норфолк да носи ярки дрехи и да свири, за да плаши птиците срещу 250 паунда на седмица. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар