вторник, 24 декември 2013 г.

против крадци

Телефон издаде кой го е откраднал, обраният собственик получи портрета на апаша и го пусна във фейсбук

Откраднат мобилен телефон изпрати снимката на крадеца наистинския си собственик. А той я разпространи във фейсбук като предупреждение към евентуални нови жертви.
Информацията за наглия апаш и за възможностите на приложението Kaspersky, което работи с операционна система Android, се разпространи мълниеносно във фейсбук. То снима автоматично с предната камера на телефона или таблета и изпраща снимките на посочен адрес.

Понеже не очаквах да е толкова тъп и да не върне телефона до заводските настройки, смених всичките си пароли без тази на dropbox и познайте какво започнах да получавам тази сутрин...”.



Едногодишният лиценз на Kaspersky Mobile Security, както е цялото име на приложението, може да се закупи от Google Play. Чрез него се активира опция за снимките с предната камера. Това е опция не само срещу крадци, а и ако изгубите телефона си. Освен достъп до камерата приложението позволява да се засече от разстояние изчезнал телефон посредством GPS, GSM или Wi-Fi и Google Maps. Можете също така да разберете дали SIM картата на телефона е извадена или сменена
пише труд 

според мен статията е платена -ето и част от коментарите --Хайде сега ШАРАНИ- вкупом юруш на бананите в Google Play и непременно да си купите Едногодишният лиценз на Kaspersky Mobile Security. Другото е хималайска шега.

Няма коментари:

Публикуване на коментар