събота, 7 септември 2013 г.

сайта Decide.com

eBay закупи сайта Decide.com

eBay си осигури услугите на Decide.com, след като по-рано днес успя да закупи сайта. Основната идея на интернет страница е да помага на купувачите да определят дали цената на даден продукт ще се покачи в бъдеще, или ще намалее.

Благодарение на придобивката, eBay ще може да използва работещите в Decide, за да изгради по-добри инструменти за продаващите в eBay. Всички услуги, уеб сайтът и мобилните приложения на Decide ще бъдат окончателно закрити на 30-ти септември, сподели изпълнителният директор на сиатълския сайт Майк Фридджен.

„През последната година експериментирахме с eBay и открихме вълнуваща възможност да обединим усилията си в името на всички онези 25 милиона продаващи хора в eBay. Ще се погрижим да им помагаме винаги да вземат правилното решение и да са по-успешни в бизнеса си. Това е една вълнуваща нова глава от историята на екипа на Decide” гласи официалното изявление на Decide по темата.
Всички 26 служители на сиатълската компания ще се присъединят към eBay. Все още не е ясна цената и условията по сделката.


Няма коментари:

Публикуване на коментар