събота, 14 септември 2013 г.

КАК Е В САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

Направихме два профила на мъж и жена в един и същи сайт - Иван и Мария. Профилът на нашата Марийка се радваше на изключителен интерес, въпреки че нямаше снимка и описанието беше оскъдно.
Атака от
ухажори
За 1-2 часа в делничен ден, в работно време, тя получи повече от 120 съобщения. По-голямата част от тях бяха от типа “Здрасти, как си?”, но получихме и директни предложения за платен секс. Разбрахме, че “секс срещу спонсорство”, “предложение за финансова помощ” и “адекватна отплата за споделено време” е често срещано предложение за платен секс.

Получихме и фетишистки предложения срещу 80 лв. на час.
Попитаха ни и каква е точната сума, която искаме за френска любов.

Мъжкият профил, който изградихме отново без снимка, но с доста по-пълно и сочно описание, остана самотен и без женско внимание. По-точно не получи нито едно писмо, за разлика от Мимето, и загуби надпреварата служебно, с жалкия резултат от 0 на 120. Освен че мъжете са два пъти повече от жените, се оказа, че са и доста по-бъбриви от тях.
Оказа се, че има и сайт, който е създаден за уреждане на сексуални срещи и приканва своите посетители с мотото “Сексът е здраве. Спортувайте за здраве! Открийте своята интимна половинка за тази вечер!”. Там никой не поздравява, а директно се питаха за цена, място и предпочитания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар