събота, 25 май 2013 г.


Мариса Мейър продължава да пазарува
Само дни след приключването на сделката по придобиването на Tumblr, от Yahoo се похвалиха с нова придобивка - PlayerScale - гейминг компания, предлагаща широка крос-платформена структура за игровите разработчици, осигуряваща инструменти за разработката на игри за мобилни платформи, които се играят от повече 150 милиона човека по целия свят.
PlayerScale остава (по-голямата част от него) и в това няма нищо странно предвид мащабите, с които работи компанията. Изпълнителният директор на PlayerScale Йеспер Йенсен обяви, че компанията ще продължи съществуването си във вида, в който оперира в момента като запазва своите 2600 разработчика и повече от 4000 игри.

1.сайт събира разработчици на софтуер - software for gaming ,software for site -logo , pay -pay pal

2.услуга хостинг на файлове като google drive,dropbox -платена -виртуален архив 
Dropbox ви улеснява едновременно при три неща, които правите с файловете си - синхронизиране, споделяне и съхраняване. След като инсталирате програмата и се регистрирате в нейния сайт, получавате безплатно 2 GB пространство, което можете да увеличите без да заплащате никаква такса. След инсталирането на софтуера ще се появи нова папка, наречена My Dropbox. Всички файлове, които копирате в нея се качват в онлайн пространството ви на сайта на Dropbox и оттам могат да се синхронизират със свързан с акаунта ви компютър или да се създаде допълнителна споделена папка, за да работите с колегите си.
За да увеличите безплатно пространството, което имате на сайта Dropbox, с още до 16 GB, можете да поканите свои приятели или колеги, с които да работите заедно върху онлайн проектите си. Всеки поканен от вас потребител на програмата ви носи 500 МВ допълнително дисково пространство. Лиценз: Безплатен (Freeware).


Повечето от популярните облачни услуги като Dropbox, Google Drive, Ubuntu One и SkyDrive предлагат на своите потребители определено количество свободно дисково пространство, което, при необходимост, може да бъде разширено при допълнително заплащане.




Няма коментари:

Публикуване на коментар