събота, 3 септември 2016 г.

РАСТЕЖ

НЯКОЛКО ПРИЗНАКА ЧЕ СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО И ЖИВОТА НАПРАЗНО

Въпрос 1 Какво искахте да станете като малък
Въпрос 2 Изпълнихте ли детската си мечта

За тези които са отговорили с НЕ следващото е за тях

Губите време за много неща коите не струват видеоигри ,телевизор ,интернет ,ядене ,алкохол ,списъка може да се продължи.

Много се оплаквате и жалите.Оплаквате се от живота си ,работата си ,заплатата си , шефовете си , роднините си ,съседите си и още много.Разпространявате негативна енергия.Пробвайте да се обградите с позитивни хора и говорете за това което обичате ,обсъждайте идеи , а не събития и хора. 

Разтеж.Вие не изучавате новите неща , не се ъпгрейдвате до по нова версия .Проблемите помагат ,тренират и закаляват вашият ум.

Водите негативен вътрешен диалог .Независимо какво мислите ,вие сте прав.

Нямате вдъхновение , нямате страст ,нямате цел.Пробвайте са откриете вашата страст и работете това .

Не планирате бъдещето си.Ако нямате цел и план то вие сте в положението на самотна лодка която чака на течението да я отведе на хубаво място но това става само във филмите.

Прекарвате много време с хора които с нищо не ви помагат за ръста ви , за разтежа ви в личен или професионален план .Ориентирайте се към хора ориентирани към ръст , амбициозни и искащи да успеят и станете един от тях.

Зависими сте от телефона си.Безпорно смартфона е чудесна вещ , дава ви много инфо ,дава ви повече.Но вие губите ценни моменти на близост или тези моменти които може да мислите и планирате бъдещето си.

Губите пари за ненужни вещи.Съществува разлика между НЕОБХОДИМО МИ И ДА СИ КУПЯ и ИСКАМ ДА СИ КУПЯ.Познавам много хора които взеха кредити за да с последните модели джаджи ,но наистина ли е нужно това. Само при нас може да видите човек с последен модел смартфон и с външна тоалетна в двора.

Не се наспивате.

Вие не тренирате тялото си ,мислейки че винаги ще е здраво , Хубавото тяло продава , големите гърди при жените тежат повече от дебелото CV ,добре изглеждащ кандидат за работа е за предпочититане пред клалифициран но зле изглеждащ.Все пак ще работите и прекарвате времето си с този човек.

Вие не излизате от зоната на комфорта си.Чакате да спечелите от лотарията. Разберете които не рискува не печели.Няма лесен път към успеха.

Живеете живот който не ви харесва.

ВИНАГИ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ТЕЗИ НЕЩА , САМО ВИЕ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар