сряда, 14 септември 2016 г.

бизнес плащане

ПРЕДЛАГАТ СЕ ЛИЧНИ И БИЗНЕС СМЕТКИ 
Бизнес сметките може да се открият от собственика на фирмата , трябва да има фирма , контакти ,тел , данъчен номер ,издават се фактури

Paysera
Международни парични преводи на цени много по-ниски от таксите на банките, предлага на българския пазар литовската компания ‘‘Paysera’’. За територията на Европейския съюз алтернативният превод струва  0.15 евро, а за преводи в САЩ, Китай, Русия и Великобритания цената - 3.25 евро. Първите 30 превода за физически лица са безплатни. За сравнение минималната цена за подобно разплащане чрез банка е 22 евро, плюс още 9 евро за SWIFT съобщение.

SMS плащания - 
прост и удобен начин

да получавате пари!

Paysera планира също така да предлага на пазара някои финансови услуги за търговци, като портал за онлайн плащания чрез банкови сметки, чрез кредитни карти, чрез SMS и други методи; система за продажба на електронни билети за събития и др.

Една трета от т.нар. millennials (хората, родени между началото на 80-те години на миналия век и 2000 г.) не се интересуват от банки,

СРАВНЯВАНЕ НА ЦЕНИ ЗА ПРЕВОД 

Недостатъци искат се копие от лична карта , телефон и мейл верификасия без да се дава обяснение защо , при положение че конкурентите не изискват защото , обвързването на акаунта с банкова карта или сметка е все едно че си ги дал вече на банката .

1 коментар:

  1. Ние сме водеща компания за управление на финансови и активи в Персийския залив. Ние сме готови да финансираме вашия бизнес и проект под формата на детски финанси от $ 100,000.00 за дългосрочни инвестиции. Ние даваме заеми от $ 100,000.00 до $ 700,000,000.00 USD. Ако имате нужда от Фондове за разширяване на съществуващи фирми или за стартиране на нов проект, след това не търсете повече, тъй като ще бъдем повече от удоволствие да работим с вас. Ние сме довели до доверието в проекта, за да постигнем инвестиционна възвращаемост и ние трябва да установим вашия проект като такъв, ние Ще ангажира нашите средства на 3% годишно с до 30 години план за погасяване.


    Имейл: NEILHOWARDLOANLTD@GMAIL.COM

    ОтговорИзтриване