четвъртък, 11 август 2016 г.

бизднес сайт бот автоматични отговори

безплатна юридическа помощ
безплатна счетоводна помощ
безплатна данъчна помощ

финансиране 
бизнес план и монетизиране
клиенти и клиенти на договор



Ботът-юрист 
сайт безплатен 
DoNotPay помага и на бездомните да подадат молба за жилище

Създател на програмата за автоматизиран юридическа помощ е студентът Джошуа Броудър, който програмира от 12 годишна възраст.
През месец август миналата година 18-годишният британски студент по информатика Джошуа Броудър (Joshua Browder) стартира услугата DoNotPay, която автоматично съставя и изпраща обжалване за неправилно паркиране от името на водача. Това е дълга и досадна процедура, с която не всеки може да се оправи, а услугите на юристите струват повече от самата глоба. За разлика от истинските юристи, ботът работи съвършено безплатно.
Успехът на DoNotPay се оказа феноменален.
Ботът задава няколко насочващи въпроса за обстоятелствата по получаването на глобата, като например: "Ясно ли се вижда знака, че паркирането е забранено?". Според отговора, следват други въпроси, след което се създава документ, съобразен с всички юридически изисквания, който е подходящ за жалба пред съда.
Този бот стана изключително популярен и се разпространи от Лондон в Ню Йорк, а сумата на оспорените глоби превиши $4 милиона. Въпреки това програмата си остана безплатна.
Сега Броудър се е заел с безплатна юридическа помощ на бездомните, които имат право на временно жилище.


Вижте повече: https://www.kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар