сряда, 17 юни 2015 г.

SEO 2015

Повечето успешни истории на спечелили хора от това че са започнали бизнес или стартирали някаква услуга ,сайт или приложение са менте.
Сайтовете които пишат за успелите хора ,получават субсидия от самите фирми за които се пише ,с прости думи сайт с висок PR РАНГ пише за    сайт ,услуга  ,игра ,арр ,с нисък или никъкав PR ранг .Сайта предлага платената услуга писане на статия по заявка в които вгражда линкове и ключови думи ,барем някой се излъже или купи нещо от другия сайт и сайта е появи в по предна позиция в резултатите от търсенето на google.com .   

Независими блогове или мнения трудно се намират в нета.
Дори мнението за даден телефон се манипулира предварително ,за да излезе че е много качествен,коментарите за хотел също се манипулират. 

Локал seo е същата работа ,пишат се статии за услуга или сайт на местен език и се качват в местни директории или сайта google - com ,fi ,de ,ru 


Създават се блогове ,сайтове  според държавата и се започва реклама на местни услуги .Блогът да е с висок PR  и да е на тематиката за която ще пише .Пример прави ревюта на нови телефони и чат пат  пише платени статии ,ревюта за даден телефон    
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар