събота, 20 юни 2015 г.

имот 2015 договор

покана за участие в търг за продажба на недвижим имот

покана за участие в процедура по отдаване под наем на помещение 

покана за участие в процедура по ремонт ,охрана ,на

Етап заявяване на интерес ,ако предложението представлява интерес свържете  се с нас . 


"Близу" успя да привлече интереса на пет кандидата: БТК, собственикът на "Мобилтел" Telekom Austria, "Теленор България", "Макс Телеком" и KKR.

Парадокс. "Близу" е традиционно на загуба, пазарът на който работи е чудовищно конкурентен, цените - нискотарифни, перспективите - сървайвър за оператори, а на всичкото отгоре компанията е натоварена с дълг, равен на три пъти и половина годишните й приходи. И в същото време желаещите да купят именно "Близу" са не един, не двама, а петима. На пръв поглед парадоксът е абсолютно необясним. Но не и на втори.


 Той организира процедура за продажба на "Близу" през лятото на 2013 г. Тогава покани за участие бяха изпратени на БТК, "Мобилтел", наскоро купения от Telenor "Глобул", и широк кръг финансови инвеститори, сред които Advent International (който приватизира БТК през 2004 г.), MidEuropa Partners (които за кратко бяха собственик на ITV Partners), американските TPG и KKR, които оглеждаха някога БТК и по-скоро "Глобул"



за "Близу" е на етап заявяване на интерес. И според източници на "Капитал" от сектора такъв са заявили пет компании: БТК, собственикът на "Мобилтел" Telekom Austria, "Теленор България", "Макс Телеком" и KKR. Което не означава, че всички те ще прояват интерес 

Няма коментари:

Публикуване на коментар