четвъртък, 25 юни 2015 г.

РАБОТА 2015

ГОЛЯМО ТЕКУЧЕСТВО В СИМ-Д РАБОТНО ВРЕМЕ 3 ДО 15ЧАСА ,СТАВАШ В 2 ЧАСА ,ЗАПЛАТА 1-00 ЛВ

ДЕБЕЛИЯ ОТ КРЕМИКОВЦИ СЕГА Е ОХРАНА  НА 2 МЕСТА ДАП АВТОБУС И ЗАВЕДЕНИЕ ПО 400 ЛВ ЗАПЛАТА  

Основател на СДС стана охранител в зоопарка http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4891538


2015 Румен Воденичаров – основател на СДС и бивш кандидат за вицепрезидент заедно с Велко Вълканов, подкрепен от БСП, работи като охранител в столичния зоопарк В зоопарка Воденичаров не получавал заплата от 2 месеца. „Защото фирмите са загазили, нямат пари.


ОХРАНА БОС ВОЛУЯК ,СТОЧНА ГАРА ,ВАКАРЕЛ  ЗАПЛАТА 300 ЛВ , ОХРАНА БОС 380 НА ПОДУЕНЕ  НАЧАЛНИК ОХРАНА 430ЛВ - ,


пазарлъкът за залозите



Те варират от 50 ст. до 50-70 лева и нагоре. Случвало се е американски туристи да губят и по 500 долара срещу някой наш майстор. Уговорката е проста: желаещият да премери силите си обявява сумата, която е готов да прежали в случай на загуба, и заявява изискванията си към съперника. Възможно е да поиска противникът му да играе без царица или топ. Друг вариант е да пожелае 5 минути време за себе си срещу 2 минути игра за отсрещната страна. Размерът на залога зависи именно от времето на играта и броя на фигурите. Сумата се изплаща от този, който загуби играта.

Много рядко обаче някой случаен минувач печели.

"Адски са добри - клати глава Илиян, един от постоянните кибици пред Народния. - Аз лично никога не сядам да играя с тях. То е все едно да играеш срещу компютър - нали всички комбинации са му в паметта. Чувал съм, че 
и Каспаров са го били в някаква градинка в Рига"
Една от емблематичните фигури пред Народния е 

бившият министър на икономиката Петър Жотев

Появявал се късно следобед, донася мълвата, играел винаги за пари, но никога не сядал пред по-силен от него. Останалите играчи го приемат радушно, защото вдигал имиджа на колегията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар