петък, 9 октомври 2015 г.

ПЕЧЕЛИ ОТ

електроника под наем 

Предлага го немската компания ByeBuy, която позволява да вземете под наем някои от най-актуалните модели в потребителската електроника. Срокът може да бъде само от една седмица до няколко месеца, като условията позволяват да прекратите наема във всеки един момент. ByeBuy стартира през юни тази година и вече обслужва четири големи пазара - Германия, Австрия, Холандия и Великобритания.

"Вярваме, че плащането за ползването, а не за притежанието е по-добрият вариант за съвременните потребители, чиито интереси се променят бързо", казва изпълнителният директор на ByeBuy Михаел Касо.

Ако сте ползвали някоя джаджа шест месеца и вече не може да се разделите с нея, компанията приспада 30 процента от цената на покупката ѝ, така че платените за наем пари да не бъдат изхабени. В момента в каталога на ByeBuy личат джаджи като Apple Watch, таблети, носими устройства, фотоапарати и камери, дронове и дори ретро гейм конзоли за онези, които искат да се върнат към своите SNES спомени, без да се налага да участват в наддавания по eBay.

Срещу 45 долара може да вземете за седмица модели като Moto 360, Asus ZenWatch, LG G Watch и Samsung Gear Live, докато дронът DJI Phantom 3 Pro струва 50 долара на ден при минимум 3-дневен наем. Компанията се надява, че скоро ще стъпи и на други пазари, като планира да навлезе в Съединените щати още преди края на тази година.

Вижте повече: https://www.kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар