сряда, 14 октомври 2015 г.

2015

Сайтът за потребителско инвестиране Kickstarter преустанови събирането на финансови средства за създаването на първата в света лазерна самобръсначка, за която съобщихме още в началото на месец септември тази година. Администрацията на Kickstarter реши, че има нарушение на правилата: създателите на това революционно устройство не са представили работещ прототип след края на инвестиционната кампания. Проектът е прекратен и предстои връщане на събраните финансови средства.

Изключително много хора се заинтересуваха от бръснене без порязвания, болка, дразнене и различни препарати след бръснене. При поискани 160 000 американски долара проектът Skarp успя да събере 4 милиона щатски долара. Потребителите активно гласуваха със собствената си валута за създаването на иновационната самобръсначка.
Имаше и много потребители, които се съмняваха в честността на авторите на Skarp.
След като получиха бан от Kickstarter, създателите на Skarp се прехвърлиха в подобния уеб-сайт Indiegogo, където не е необходимо представянето на работни прототипи. Само за три часа, проектът за създаване на лазерната самобръсначка Skarp привлече над 300 инвеститора и около 40 000 американски долара.


Вижте повече: https://www.kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар