петък, 23 януари 2015 г.

вирус 2015

avast! 2015
Това е продукт доказал предимствата си вече повече от четвърт век. Освен това avast! се ползва от повече от 220 милиона души. Програмата има опростен и лесен за навигация интерфейс и предлага възможност за отдалечена помощ, която позволява да се свържете или да бъдете свързани с друг потребител, така че да можете да му помогнете с компютърни проблеми, или той да може да ви помогне. Програмата се актуализира тихо във фонов режим, така че и тази грижа отпада от раменете ви. 

Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials е безплатен и лесен за използване инструменти, който гарантира сигурността на системата ви, като ви помага да я предпазите от вируси, шпионски софтуер и друг злонамерен софтуер. Microsoft Security Essentials осигурява защита в реално време, а актуализациите са автоматични и във фонов режим.

aswMBR руткит скенер
Руткитите са трудни за откриване, но aswMBR от Avast! използва множество хитри трикове, включително технологии за виртуализация, за да открие и премахне TDL4 / 3, MBRoot (Sinowal), Whistler и други руукитове. Не се заблуждавайте от това, че интерфейсът на този инструмент е на команден ред. Той е мощен и много ефективен инструмент за борба с рууткит.

Comodo Cleaning Essentials
Comodo Cleaning Essentials (CCE) е набор от мощни инструменти за сигурност, предназначени да помогнат на потребителите да открият и премахнат зловреден софтуер и опасни процеси от Windows компютрите им. Замислен като портативно приложение, софтуерът не изисква инсталация и може да се управлява директно от външен носител, като USB флаш устройство.

Malwarebytes Anti-Malware Free
Софтуерът защитава компютъра ви от червеи, троянски коне, файлови вируси, шпионски софтуер и така нататък. Malwarebytes Anti-Malware има функция за бързо сканиране за проверка на критичните области на системата и да се поставят малуер в карантинна зона. Софтуерът дава възможност за добавяне на определени файлове и папки в списък, който е игнориран при сканиране. Malwarebytes Anti-Malware е функция, която ви позволява да стартирате програмата, дори когато блокира зловреден софтуер.

Bitdefender Antivirus Free Edition
BitDefender Free Edition е безплатната версия на известния антивирусен продукт BitDefender. Програмата защитава системата ви от вируси и всякакви други зловредни програми. BitDefender използва доказана система за откриване на вируси, затваря всички дупки в сигурността на системата ви, защитава пристигащите и изпратените имейли, премества автоматично заразените файлове в папка която е ‘под карантина‘ и други

Няма коментари:

Публикуване на коментар