събота, 10 януари 2015 г.

ЕМИГРАНТ 2015

Новите и емигранти
представители на средната класа - висококвалифицирани специалисти, представители на свободни професии, малки и средни бизнесмени. Забележителното е, че всички те са взели решение да напуснат  след месец ДЕКЕМВРИ 2014 година. "Тези хора не искат да заминават. Те емигрират, принудени от политическите и икономически  събития в страната
При това не става дума само за политическите права. Хората са изпълнени с песимизъм по отношение на перспективите за икономическото развитие, състоянието на здравеопазването и образованието. Хората изпитват още по-голяма тревога за собственото си бъдеще, тъй като днес възможностите за професионална реализация са силно ограничени.

Основните направления, към които се отправят новите емигранти: Англия ,Испания ,Германия ,Франция

Сред емигрантите  няма нито един програмист. Софтуерните специалисти нямат нужда от специални консултации, защото имат достатъчно лични връзки и опит, натрупан в хода на работата. Директорката на Програмистите и специалистите в естествените науки почти нямат проблеми.

С медиците е доста по-сложно, защото в САЩ и Европа изискванията за придобиване на медицинско образование и получаване на разрешително за работа като лекар се различават съществено . Но и там се правят изключения", . Фелдшерите и медицинските сестри имат големи шансове да си намерят работа в чужбина. Заедно с учителите от средните училища, те спадат към търсените специалисти в много развити западни страни.

НАЙ ТЪРСЕН СПЕЦИАЛИСТ 2015 СОФТУЕРЕН ИНЖЕНЕР С МАРКЕТИНГОВИ УМЕНИЯ С ПЕРФЕКТЕН АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ,ФРЕНСКИ ИЛИ ИСПАНСКИ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар