неделя, 11 май 2014 г.

света според българите

Ако се зачете човек във форумите, може да остане с впечатлението, че преди 7 г. Европа ни е заробила и ние сега се зъбим на тирана и го плашим с освободителката майка Русия. Европа е сбор от държави, в които вилнеят гейове, узаконява се кръвосмешението  и от време на време колят жирафи.


На всички ни е ясно, че турците, това са си османлии с фесове и ятагани, чиято хилядолетна мечта е да завладеят Кърджали--Турците също така са онези хора, заради които България живее в постоянна криза от поне 70 г. Ако не ни бяха завладели преди пет века, днес щяхме да сме велика сила на три морета и по един Леонардо да Винчи щеше да виси в хола на всеки от нас.


Друг виновник за нещастията ни са гърците. Всъщност гърците са си едни коварни византийци, които по цял ден мързелуват и обмислят как да ни прецакат. Ако не бяха Василис Карас, Ана Виси и таверните по Халкидиките, щяхме да ги мразим почти колкото турците.


 румънските ни съседи винаги ни изпълват с присмех и презрение. И как не, като те доказано винаги са били зле като нас, че понякога дори и по-зле. От това по-голям виц здраве му кажи.


На изток работата е ясна. Там като една орлица над нас бди великата майка спасителка Русия. Помежду ни е само Украйна, но украинците са бетер македонците. Те са всъщност руснаци, само дето още не го знаят.


днес сите сърби да са го докарали дотам, че да живеят на земя, голяма колкото сянката на едно крушово дърво, но пък са юнаци. А и тая Лепа Брена...


В поробителя ЕС нещата вече са доста ясни. Има едни държави около Франция и Бенелюкс, в които са победили еврогейовете и инцестът. Там, моля ви се, е пълно с араби и негри. До 50 години нито във Франция ще говорят френски, нито в Белгия белгийски, нито в Австрия австрийски. Ще се запазят само Германия и Великобритания. Германия винаги е случвала на железни управители – преди Хитлер, сега Меркел, няма при тях пет-шест. Германците правят много хубави мерцедеси. И порно.Повечето българи говорят малко немски. Най-познатите фрази са “шнелер, шнелер” (по-бързо, по-бързо) и хенде хох! (горе ръцете!). Явно германците правят добро кино.
Друго, което трябва да знаем за немците е, че преди са били нацисти, а сега имат много пари.

Великобритания е велика държава, в която освен че винаги вали, винаги може да си намериш работно място като чистачка. Освен това принцеса Кейти е много сладка. Скандинавските държави са Содом и Гомор. Датски жирафи, шведски тройки, финландска водка и норвежка сауна – всички пороци на земята са събрани на север. Добре, че ги е страх от Русия, иначе щяха да са бетер САЩ.

И като казах САЩ – това е една територия, пълна с въздебели идиоти, лишени от дух и без никаква култура. Агресивни дилъри на човешки права, наркозависими от шистов газ и току-що отпечатаните долари. Те мразят украинците, сърбите и дебнат да ни вземат Добруджа. Освен това бият негрите. Останалият свят е леко мъглив. Общо взето в Африка има изостанали негри, в Азия – чалми, а Китай е един голям “Илиянци”.

пише 24 часа и ЛОЛА МОНТЕСКЬО

Няма коментари:

Публикуване на коментар