четвъртък, 22 май 2014 г.

как да работим по 100 до 130 часа на седмица

искате повече пари ,имате бизнес,сайт,магазин ,работите на 2 места -вижте нашите
препоръки за да оцелеете  
1. Правете календар за любимите си хора На календар си отбелязвайте дата, на която трябва да се обадите на майка си или да вечеряте с приятеля си. Поставете тези дати предварително, иначе ще забравите. 
2. Направете здравето приоритет Въпреки тези часове на работа, аз ходя на фитнес и/или на разходка в планината поне три пъти в седмицата. Освен това се опитвам да се храня здравословно. Ако работя до късно вечер и ям само пица и картофки, ще умра.
 3. Презаредете батериите на ваканция Не се чувствайте виновни, за това че трябва да си поискате отпуска. По време на отпуската отидете някъде далече и напълно сменете пейзажа. 4. Не се пристрастявайте към кофеина Може да ви се вижда нелогично, но това е много ценен съвет. Не пийте много кафе или Red Bull. Аз напълно елиминирах кафето. Пия сокове, кафе без кофеин и понякога зелен чай. 
5. Правете редовно секс Но... намерете си сериозен приятел – някой, с който да се сгушите вечер и да закусвате заедно сутрин, преди поредния тежък ден.
 6. Водете комуникация с колегите и шефа си За да се губите ценно време и да не се окаже, че сте работили над нещо, което не е това, което се е очаквало, трябва непрекъснато да обсъждате работата с шефа и колективитет си. 
7. Най-важният съвет обаче е – обичайте работата си. Ужасно би било да прекарвате 100 часа на седмица с нещо, което мразите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар