петък, 19 юли 2013 г.

Nexus 7

Наследникът на Nexus 7 ще бъде представен на 24 юли -Таблетът е произведен от Asus и ще работи с четириядрен Snapdragon S4 Pro процесор на Qualcomm и ще предложи и 1,2МР сензор за видео разговори отпред. Според част от данните устройството ще има и впечатляващите 4GB RAM, но дори и да е със стандартните 2GB RAM  това би било напълно достатъчно. Само след няколко дни ще научим повече детайли за подобренията в новия Nexus 7 и най-накрая ще разберем дали това ще е първото устройство на пазара с Android 4.3 OS.  цена 350лв

Nexus 7 таблет ще разполага с далеч по-бърз процесор от предшественика си и с цели две камери. Устройството ще е основно производство на Asus и е представлява 7-инчов таблет с операционна система Android 4.3 Jelly Bean.

Процесорът ще е четириядрен 1,5GHz, а камерите ще са съответно 5MP задна и 1,2MP предна. Като допълнение новият модел се очаква да е снабден и със Slim порт, който да позволява директна връзка на устройството с телевизор за възпроизвеждане на 1080р HD видеа.


За справка - сегашният Nexus 7 разполага с операционна система Android 4,2, 1,3GHz процесор и камера само на задната част на таблета.

ASUS MeMO Pad HD 7 – най-изгодният таблет на пазара 300лв

Няма коментари:

Публикуване на коментар