неделя, 14 юли 2013 г.

League of Legends - Free Online Game |

Състезанията по Leagues of Legends станаха изключително популярни в послено време и статистиката показва, че годишните възнаграждения на най-добрите играчи достигат 100 000 долара. Десетте най-добри отбора пък си

осигуряват седемцифрени суми от спонсорски сделки

"Много хора отхвърляха тази идея, тъй като не разбираха нейните мащаби", завършва Бек. "Броят на нашите зрители е по-голям от този на 80-90 процента от спортовете, които ESPN покрива. По време на All-Stars срещата в Шанхай през май 2013 г. регистрирахме 18 милиона уникални зрители. С всяко следващо събитие интересът нараства все повече".

Създайте свой сайт. На него предлагайте турнири с награден фонд има входна такса или виртуална валута за всички видове популярни игри. Вербовайте играчи, от които да изкупувате валута. Създайте си "персонал" от ваши познати в играта, които да "доставят" игралните пари на вашите клиенти. Действайте бързо и спекулативно. По света има множество такива сайтове, които предлагат тази услуга за всеки един сървър на всяка една по-популярна игра от Европа до Корея. На техните сайтове се предлагат и развити до максималното ниво герои от всички класове. Също така и се изкупуват акаунти с развити герои. Подобни сайтове постоянно набират хора, от които да изкупуват вирутална валута.

как се прави турнир

1. Играе се само на de карти. - В момента най-актуалните са de_nuke; de_inferno; de_cbble; de_train; de_dust2; de_cpl_mill - Тези карти се играят на най-известните турнири в света сред които са NGL-One, WCG, CPL и т.н. 
2. Не трябва да има модове в сървъра или поне да не пречат на играчите. Например да се спрат всички надписи по екрана! 
3. Сървърът трябва да е годен за употреба - без висок пинг!
4. Задължително се слага парола! Единствено играчите имат право да са във сървъра! 
5. Извиква се HLTV от http://www.hltv.org - Чрез него други играчи (зрители) ще могат да наблюдават мача без да знаят паролата на сървъра, но няма да могат да се присъединят към даден отбор.
6. Задължително се прави HLTV демо или всеки от играчите прави всое Pov Demo. (препоръчвам първото)

7. Всички играчи от един отбор задължително трябва да са с един и същ clan tag. Пример - DS|zero DS|InprovemaN - в случая DS| е clan tag

Няма коментари:

Публикуване на коментар