събота, 27 юли 2013 г.

КАК СЕ ПРАВИ ПЕЧЕЛИВШ САЙТ

КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ САЙТОВЕ
Sportal Media Group е най-голямата интернет медийна група на българския пазар. Само 6 години след основаването на Sportal.bg компанията управлява портфолио от 40 уеб сайта и над 45 фен страници в социални мрежи.
За 2012 г. компанията реализира 3,7 млн. евро приходи (Официални данни на Търговския регистър).
Ключови факти:
·110 служители.
·Над 600 статии публикувани всеки ден.

МНЕНИЕ-ОСНОВНИ ПРИХОДИ ОТ РЕКЛАМА , ВИЖДАМ БАНЕРИ ,ИЗТОЧНИЦИ ЗАПАДНИ СПИСАНИЯ ,
аз управлявам 5 уеб сайта ,5 блога и  5 фен страници в социалните мрежи и приходите ми за 2012  са нула и като гледам и 2013 се очертава да е така.

Основна и първа задача (по-важна дори от модерния дизайн на вашия сайт и тарикатските плъгини, които сте намерили в интернет) е да осигурите посетители за сайта си. Колкото повече, толкова по-добре.

Трафик - при голям трафик може да привлечете потенциални рекламодатели,отделно може да продадете нещо на таргетираните посетители  и евентуално на нетаргетираните,от сайтове за осигуряване на трафик  може да си докарате 50 хил дневни посетители,така че се ориентирайте към търсене на рекламодатели .
Като намерите трябва да имате фирма и да издадете фактура,като надвишите определена сума ,регистрация по ддс и внасяне всеки месец по нещо в хазната,отделно заплати,осигуровки

Няма коментари:

Публикуване на коментар