събота, 29 октомври 2016 г.

Какво да направя за да става богат преди 30

Фокусирай се на печеленето
My income was $3,000 a month and nine years later it was $20,000 a month. Start following the money, and it will force you to control revenue and see opportunities."

Различни потоци на доходите ,3 ,4 дори 5 различни източника на приходи.

Save to invest, don't save to save
The only reason to save money is to invest it.

Бъдете решителни


Купувай луксозни неща когато бизнеса ти потръгне ,имаш няколко източника на доходи.Дори шефа на Фейсбук ,доскоро караше скромна Хонда ,облича се еднообразно и евтино и жена му е обикновенна ,води обикновен живот.

Инвестирайте в себе си ,четете книги,упражнявайте хобито си ,след година ще сте професионал.Това е най сигурната инвестиция.Консумирайте знания като въздух.Много богати и успешни са ненаситни читатели.

Трябва ви собствен бизнес,отървете се от постоянната заплата.Работите на заплата ,значи помагате на друг да стане богат.Богатите хора са обикновенно самостоятелно заети.Богати и успешни ,средни ,бедни ,вие към кои сте. 

Поставете си цели и следете дали ги изпълнявате.
Ако искате да печелите повече ,трябва да имате план как да постигнете тази цел.Причината хората да не успяват е че те не знаят какво искат ,мързи ги.Богатите хора ,четат и ангажират много от времето си с целта да станат богати.Богатити са наясно че искат да станат богати.

Излизай с хора които могат да ти бъдат полезни , да научиш нещо от тях ,да са успяли повече от вас но не с работа.Андрю Карнеги развива идеята,обгражда се с умни ,талантливи и амбициозни млади хора искащи да успеят и той става найстина богат.Богатите са склонни да се сдружават с други които са богати. Работниците са 90% ,а богатите и тези които могат да ти помогнат са само 5% така че трябва да избереш че само 5 %  стават ,другото е плява.Бедните ти приятели най много да те вкарат в някакви схеми да си загубиш парите,обграден ли си от бедняци няма как да си богат.


Мисли за милиарди а не как да направя милион.

Пасивен доход
Сигурни доходи наем,д депозит ,лихва ,рента
Рискови инвестиции акции , спорт,сайт,арр



Няма коментари:

Публикуване на коментар