петък, 21 октомври 2016 г.

БИЗНЕС 2016

Във веригите вече се забелязват все по празни рафтове ,които те наричат регали, наредената стока е все по малко и само отпред , цял асортимент се спира по тяхна преценка, обяснението само аз съм го купувал това нещо.
Оборотите намаляват ,магазините се увеличават ,вече отвори БИЛА ,Т-МАРКЕТ И КАУФЛАНД ,ПРИ НАСи

Има и квартални магазинчета и денонощен супермаркет в средата на квартала

При 10 милиона платежоспособни българи преди 1989 в Лагера имаше само един супермаркет и се справяше чудесно.Сега 2016 има 10 големи вериг и в София ,Лагера ,затвориха Аванти и Пикадили.

Търговските площи се преустройват в жилищна площ ,няма кой да ги наеме ,беше зоомагазин ,после ,обувки ,после друго ,после собственика играеше тенис на маса и накрая го преустрой на жилище,ще го дава под наем.

Нищо добро не ни чака с тая европейска общност ,безкрайни изисквания ,лицензи,такси ,глоби и регулации  .

НЕ Е ДОБРО ВРЕМЕ ЗА СТАРТИРАНЕ НА МАЛЪК БИЗНЕС ,ГЛОБИТЕ И ИЗСКВАНИЯТА  СА ЕДНАКВИ ЗА ГОЛЯМА ФИРМА И ФИРМА ОТ ЕДИН ЧОВЕК..ЗАПЕЧАТВАТ ОБЕКТ ЗА ЛЕКИ ДАНЪЧНИ НАРУШЕНИЯ.

Малкото останали легално самонаети ще минат в нелегалност или ще затворят. 

Докато има глупаци да ни управляват и да разрешават ,без необходимост от дадена услуга ,да се стартира бизнес ,ще получаваме български заплати и ще имаме шведски данъци.Маркетингово проучване ,липса на подобна услуга в района при това положение може да се отвори бизнес.Ако може да  плаща данъци на държавата,общината и достойни заплати може да отваря ,ако ще плаща български заплати по добре да не му се дава разрешение да стартира дейност. 
Скоро с отпадането на визите за Канада ще разберат че няма да има на кои да се продава. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар