неделя, 8 ноември 2015 г.

ДЖАДЖИ 2016

Може би сте чували и преди за комплекта за виртуална реалност Oculus Rift. Но до този момент той можеше да бъде видян единствено на специални събития за медиите. През 2016 година Oculus Rift ще бъде пуснат и на пазара. А това, което ще го отличава от Samsung Gear VR и Google Cardboard, е обещанието, че ще позволява на потребителите да преживеят игрите от най-висок клас като виртуална реалност.

Graava
graava
Този безмилостен конкурент на камерите GoPro action използва сензори, които отчитат дали сте развълнувани. Едно е да запишете деня си, прекаран на сърф сред вълните, а съвсем друго да гледате шестчасовото видео и да избирате най-паметните моменти. Graava автоматично ще компилира видео от най-интересното и дори ще го сподели в YouTube вместо вас.

Напоследък излязоха наистина много изобретения, с които да контролирате дома си чрез гласови команди. Но Ivee Voice е продукт от второ поколение. Работи от 15 крачки разстояние и позволява задаване на по-сложни желания, като поръчване на такси или проверяване на трафика в определен район. Освен това с негова помощ бихте могли да инсталирате множество устройства в целия си дом, за да подавате команди отвсякъде. И най-интересното – ще струва едва $99.

Няма коментари:

Публикуване на коментар