петък, 28 август 2015 г.

forex 2015

Японски трейдър прави 34 милиона долара печалба от сделка
Тридесет и шест годишният трейдър, известен под прякора CIS в интернет-пространството, запазва спокойствие в момент, когато паниката масово обзема инвеститорите.
През изминалата година в интервю пред финансовото издание Bloomberg, трейдърът CIS сподели как от спалнята на нает апартамент е натрупал богатство в размера на 150 милиона долара. Според показан тогава отчет оборотът му от сделки за 2013 година е бил в размер на 14 милиарда долара или около 1% от сключените от всички индивидуални трейдъри сделки на токийската фондова борса. „Разбира се, че съм доволен от последната си сделка, но на пазара печелиш понякога, но понякога и много губиш“, коментира трейдърът, като пояснява, че гръцката криза му е струвала 6 милиона долара.
Пазарът се запазва предимно без промяна през следващите няколко дни. През това време трейдърът прекарва времето си играейки видео-игри. На 21 август Nikkei се понижава. След това в понеделник отбелязва най-голямото си понижение от две години и фючърсите падат с над 1 000 пункта до 18 410. Към края на дена печалбата му е при ниво от 13 милиона долара. Това е мястото, където повечето трейдъри биха прибрали печалбата си от масата. Но не и CIS.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/YAponski-trejdur-pravi-34-miliona-dolara-pechalba-ot-sdelka/nid-142497.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар