петък, 21 август 2015 г.

КАК ДА СТАНА БОГАТ 2015

Взимането на кредит е единственото нещо с което може да реализираш мечтите си.
Идваш от село ,взимаш бърз кредит ,взимаш кредит за жилище , кола на лизинг ,с бизнес кредит отваряш фирма и правиш някакъв бизнес ,сайт ,фабрика ,завод ,като свършат парите рефинансираш и влизаш в дългова спирала ,искаш и безвъзмездно финансиране от държавата , участие  и спечелване на обществени поръчки ,искаш отсрочка на кредита или редуциране с 50 %.Искаш безвъзвездна финансова подкрепа за проекта ти от държавата ,която е от 20% до 100% в зависимост от района и дейността ти. Изведнъж от селско момче ставаш човек ,работодател

И да те глобят или фалираш най много да ти вземат фирмата ,така и така нямаш нищо твое. 

Европейската комисия нанесе неочакван удар върху банките. След заседание, проведено в строга секретност и необявено преди това официално, Европейската комисия излезе с директива, забраняваща на банките да преследват неплатежоспособните си клиенти и да начисляват лихви върху кредитите им в рамките на следващите 5 години.
Директивата трябва да се приложи незабавно в рамките на целия Европейски съюз.

Това означава, че от утре всеки, който е взел пари на кредит от която и да е банка, оперираща на територията на Евросъюза, може да спре да обслужва кредита си, без да се притеснява, че ще бъде съден, преследван и тероризиран от банковите институции. Единственото, което трябва да направи, е да подаде заявление, че прекратява обслужването на кредита си за следващите 5 години.

виц Сключвам договор с  мобилен оператор за импулсен телефон,взимам кредит и вещи на лизинг
не плащам , фирмите и колектори звънят на импулсния телефон ,набирам първия си милион  

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ВЗИМАНЕ НА РЕШЕНИЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар