неделя, 23 август 2015 г.

работа 2015 ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

Незнам какъв е тоя бизнес който чака само на обществени поръчки и няма продажби.




специалист евро програми конкурентно способност и др
специалист евро субсидии
Специалист Обществени поръчки

ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ


----- търговско консултантска фирма  . Ние търсим да назначим Специалист Обществени поръчки за офиса в гр. София.

ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ 

Отговорности:
1. Изпълнява дейността, свързана с участието на дружеството по открити процедури за възлагане на обществени поръчки.
2. Подготвя и предоставя на мениджърския екип актуална информация за процедури по възлагане на обществени поръчки и публични покани.
3. Събира всички изискуеми по Закона за обществените поръчки документи, които съпътстват документацията на дружеството за участие в процедури за възлагане на обществени поръчки.
4. Участва в изготвянето на работната документация, необходима за участие по открити процедури за възлагане на обществени поръчки.
5. Следи за спазване на сроковете за депозиране на комплектовата документация за участие в процедури по възлагане на обществени поръчки.
6. Извършва всички действия, свързани с техническата и технологична подготовка за участие в процедурите по възлагане на обществени поръчки, включително проектите за договори.

Изисквания:
• Висше образование
• Опит при работа по Закона за Обществаните Поръки (ЗОП);
• Много добър английски език (писмено и говоримо);
• Отлични компютърни умения (Microsoft Office пакет);
• Шофьорска книжка - B категория;
Организираност и стремеж към постигане на резултати;
• Добри умения за общуване и работа в екип;

ДРУГИ ПОРЪЧКИ 


ПРИМЕРИ ЗА УСПЕШНИ ПРИМЕРИ http://www.opcompetitiveness.bg/module0.php?menu_id=110

ПРОГРАМА КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ ,МОЖЕ ДА НИ ДАДАТ БЕЗВЪЗМЕЗНО ПАРИ ЗА  ФАБРИКАТА ,САЙТА ,БЛОГА ИЛИ КАКВО СЕ СЕТИШ http://www.opcompetitiveness.bg/images/filerepository/3469_IGRP_2015_za_publikuvane.pdf  УТРЕ ГО ВИЖ НА ТОЯ КОМП В РАБОТАТА ,МОЖЕ ДА НЕ СЕ ОТВОРИ С ТАБЛЕТА
 Техническа модернизация в малки и средни предприятия“. Фирмата „Медия планинг груп България“ лапва 482 000 лева, като парите са предназначени за „технологичното й обновление“. Друга рекламна агенция – „Страйп медия“ ЕООД, пък получава подарък от 710 000 лева за „закупуване на технологично оборудване за заснемане на видеоматериал и пост продукция“.
Милиони европейски пари получават и други двама члена на БАКА. „Огилви“ на съпругата на Нико Тупарев – Екатерина, и „Реформа адвъртайзинг” на Андрей Райчев и Мирослава Баджева вземат 3,8 млн. лв. от оперативна програма „Регионално развитие“. Милионите са за провеждане на „Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в България".
 ПАЙНЕР“ ЛАПА 2 МЛН. ЛВ., РАДОСВЕТ РАДЕВ – 1,7 МЛН. ЛВ.
Димитровградският чалга гигант „Пайнер“ взема близо 2 млн. лв. от Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“.
 Още няколко телевизии и продуцентски къщи вземат средства за развитие на бизнеса си. Новата икономическа телевизия „България Он Ер“ лапва 1 280 000 лв. за внедряване на „нови технологии и по-добро бъдеще“. Проектът за 1,2 млн. лв. а фирмата „Хит вижън плюс“, притежаваща кабелната „Икономика тв“ и марката „Хит тв“, също е одобрен. Ямболската кабеларка „Диана кабел“ прибира 350 бона.
Собственикът на „Полисаунд Инк“ Валентин Марков лапва 179 000 лв. за „оборудване на аудио и видео студио“.

 Продуцентската компания „Дрийм тийм прадакшън“ АД на Евтим Милошев и Любо Нейков получава дар от 460 000 лв. Парите са за закупуване на техника за производство на филми. С европейски средства се е уредила и тв водещата Венета Райкова. Фирмата – продуцент на предаването й „Горещо“ – “Телеман“ получава 220 000 лв. за нова техника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар