неделя, 31 май 2015 г.

доставчик за магазин ,сайт

търговско споразумение 2015 между фирми за подкрепа ,наем търговска площ ,маркетинг ,за основен клиент ,за основен магазин за района  ,за търсачка по подразбиране,за фирмен магазин ,за фирмен щанд ,за мострен магазин ,за продажби  . 

доставчик на стоки ЗА фирмен магазин
НА ПАНАИР - договор за фирмен магазин 
услуга фирмен магазин
услуга търговски представител и дистрибутор София
услуга мостри   

за да постигнеш добри цени, трябва да елиминираш посредниците. 

Това значи да намериш правилния производител и да се договориш с него. Но ако искаш малки количества, много вероятно е самия производител да те прехвърли на свой дистрибутор. Другия вариант е да не ти обърне внимание.

За да ти се получат нещата, трябва да представиш план, който да заинтересува производителя. 
Независимо какво ще правиш магазин ,сайт , трябва да си готов да дадеш банкова гаранция/bank guarantee/ ,фирма ,фактури ,социално и здравно,заплати ,счетоводител ,езици англииски и езика на производителя. 

Иначе си оставаш един от многото досадници, които само се интересуват, но нямат ясна визия как и какво да направят, за да сключат сделка…

Самите производители вероятно имат сайт – визитка и до там. 
Те не се занимават с търговия на дребно и не им е това работата. Така че установяваш контакт, ако трябва, отиваш на място /силно препоръчително/ за да се убедиш че това е истинския производител, а не посредник на китайска фирма, дето си лепи логото върху продукта и се договаряш..

Общо взето нещата са доста по- сложни, ще ти трябва и доста късмет…

много производители  нямат изобщо  сайт визитка дори и никаква онлайн визия, дори от европа

Няма коментари:

Публикуване на коментар