неделя, 17 май 2015 г.

ХАКЕР 2015

Колко ще ви струва да си наемете хакер

Световната интернет мрежа е огромна и много опасна в дадени моменти. Знаейки правилните думи за търсене ‘може да извадите всеки заек от дупката му‘, твърдят от Business Insider.

Въпреки че е добре известно, че в интернет се предлагат неща като наркотици и оръжия, може би ще се изненадате че също така има и места, където хакери предлагат уменията си срещу заплащане.

Тези хакери срещу не много високи суми предлагат широк обхват от услуги, много от които разбира се са незаконни.  Сега навярно си задавате въпроса, колко ще ви струва да си наемете хакер?

По-долу ще откриете списък с някои от най-търсените услуги и каква цена се иска за тях. Най-вероятно малцина ще са тези които ще се потопят в дълбините на мрежата за да търсят услугата на хакер, но информацията със сигурност ще ви е полезна. Тя ще ви помогне да разберете колко долара струва вашата сигурност.

1. Хакване на сайт: $ 2000.

2. Инструмент за проникване в чужд Facebook акаунт: $ 20 за 3 месеца.

3. Публикуване на положителни мнения в Yelp и вдигане на рейтинга: $ 350.

4. Урок по хакерство: $20.

5. Достъп до Gmail акаунт: $ 90.

6. Достъп до Facebook профил: $ 350.

7. Хакване на пароли в Netflix: $ 1,25.

8. Криптиране: $ 8 – Ако искате да навредите на някой, може да му криптирате файловете например. Има хакери, които предлагат такава услуга криптиране на файлове за $ 5 броя или $ 8 за два файла.

9 таен запис от камерата и гласов файл

10 скайп хакване парола 

11 проникване в чужд компютър.

DIGITAL.BG

Няма коментари:

Публикуване на коментар